Finalistka prestiżowego konkursu Bocuse Ore Polska w 2023.
Szefowa kuchni w Restauracji Góralska Tradycja, Trattorii Parmigiano i Kuchni Regionalnej ZBYRCOK w Zakopanem.
Pierwsze kroki w zawodzie po ukończeniu technikum gastronomicznego im. Stefani Sempołowskiej zdobywała w Restauracji Prima w Puławach. Od 2001 jako menadżer Restauracji w Klubie Jeździeckim Szwoleżer w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą. W Restauracji Kameralna w Puławach przez dwa lata sprawowała funkcję menadżera.
Sztukę kuchni włoskiej przywiozła ze sobą z Modeny, gdzie od 2005 roku wróciła na kuchnię i przeszła wszystkie szczeble w tym zawodzie w Restauracji Atmosfere. Pracowała jako szef personalny w Modenie i Weronie z najlepszymi szefami kuchni we Włoszech. Poznała tajemnicę tradycyjnego octu balsamicznego w Acetaii Fabbi w Modenie. Teraz autentyczną kuchnię włoską serwuje w Trattori Parmigiano w Zakopanem.
Z Włoch wróciła z mężem góralem i pasją do kuchni góralskiej. W Zakopanem pierwsze kroki postawiła jako szef kuchni w Restauracji Zakopiańskie Smaki.
Od 2021 roku jest szefową kuchni w Restauracji Góralska Tradycja, z którą w 2023 roku odebrała nagrodę Poland 100 Best Restaurants 4 widelce.
Finalistka prestiżowego konkursu Bocuse Ore Polska w 2023.