Female Leaders in the HoReCa Industry

Become a Female Leader
in the HoReCa Industry

Buy a ticket

„If you’ve succeeded, it’s because, somewhere, sometime, someone gave you a chance or planted an idea that set you on the right path.”

– Melinda Gates

20 march 2024 we invite you to participate in a unique event during which female leaders in the HoReCa industry will share their ideas and guide each other onto the right paths. The gastronomy industry, broadly understood, is still strongly associated with men. What comes to mind when someone says „cooker”? Michelin stars, handsome men in elegant Chef uniforms, distinguished Heads in magnificent restaurants.

And now, the word „female cooker” It’s unlikely that there’s a clear image in our minds. Women strive to be noticed and appreciated. They make a lot of effort to render gender differences irrelevant. This conference aims to support all female leaders in the HoReCa industry.

We aim to become engines for changing the perception of the role of women in the HoReCa industry. We invite everyone who cares about the future of gastronomy. Together with the Success Written with Lipstick Foundation we’ve prepared a special category within the XV edition of the Businesswoman of the Year competition. This category is „Female Leader in the HoReCa Industry.”. We aim to appreciate the role of women in the development of this incredibly dynamic and demanding market sector.

Femme HoReCa represents POWER, STYLE and SUCCESS,and through this meeting with prominent personalities in the industry, you’ll witness how many women in this field embody these qualities.

Are women supportive of each other?

  • They can be, and at the Conference of Female Leaders in the HoReCa industry, you’ll witness this firsthand.
  • Draw inspiration from motivational speeches.
  • Engaging discussions during valuable debates.

  • 10:00-10:15

    Welcome Participants

  • 10:15

    Inauguration of the Conference

  • 10:20-11:20

    Debate

    The Story of a Success: The Power, Determination, and Consistent Pursuit of Set Goals

    Rozwiń

    dr Irena Eris

    Współwłaścicielka i założycielka

    Dr Irena Eris S.A.

    Ewelina Brdak

    Manager Restauracji

    Rozbrat 20

    Anna Chylewska

    Członkini Zarządu, Dyrektor Operacyjno - Wykonawcza

    Maczfit

    Agnieszka Kazuś

    DBL Wynajem Odzieży Roboczej Sp. z o.o.

    President

    Marta Klepka

    Dyrektor generalna

    Lake Hill Resort & Spa

    Marta Stańczak

    Managing Director

    Sodexo Polska

  • 11:20-11:30

    Break

  • 11:30-12:30

    Debate

    The cost of success. How to make it as low as possible?

    Rozwiń

    Cristina Catese

    Szefowa kuchni

    Cooking Performer

    dr. Joanna Heidtman

    Psycholog, socjolog, konsultant i executive coach

    Beata Jaworska

    Foodservice Category & Marketing Manager

    Kraft Heinz

    Jolanta Naklicka-Kleser

    Założycielka

    Pracowni Smaku

    Małgorzata Kalisz

    Szefowa kuchni

    Restauracji Góralska Tradycja ,Trattorii Parmigiano oraz Kuchni Regionalnej ZBYRCOK

    Justyna Sekunda

    Cukierniczka i Właścicielka

    Sekunda w Kuchni

  • 12:30-12:40

    Break

  • 12:40-13:20

    Discussion with Organizers and Experts of the "Female Leader in the HoReCa Industry" Category in the Businesswoman of the Year Competition.

    Success Written with Lipstick: Why is it Still Necessary to Highlight the Role of Women in Business?

    Rozwiń

    Justyna M. Adamczyk

    Doradca strategiczny, Założycielka

    Akademia Luksusu

    Martin Gimenez Castro

    Szef kuchni

    Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

    Anna Krajewska

    Założycielka i współwłaścicielka

    Salad Story

    Jacek Krawczyk

    Prezes Zarządu

    Bocuse d’Or Poland

    Olga Kozierowska

    Założycielka

    Sukces Pisany Szminką

    Marcin Mączyński

    sekretarz generalny

    Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

  • 13:20-13:30

    Break

  • 13:40-14:40

    Author's Meeting.

    Yes, You Can! The Story of Anna Pestilenz and the Author Meeting with Patryk Galewski

    Rozwiń

    Anna Pestilenz

    Właścicielka

    Hotelu Szafir w Jastrzębiej Górze oraz Apartamentów Paliki

    Patryk Galewski

    Szef kuchni

    Projekt PaKa

  • 14:40-15:00

    Conclusion and Invitation to Business Meetings at the Trade Fair Hall

Event partners

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings