Paweł Biskupski

/

Full of passion, talent, and culinary skills. He supports the world of gastronomy with his knowledge and experience, but also pays great attention to the education of the youth. For years, he has been a co-organizer of a culinary competition for young people from culinary schools called “Polish Cuisine with an Idea”.

The places where he gained his first experience are primarily hotels and restaurants in Wrocław. One cannot overlook his 5-year stay in Spain, during which he fell in love with the local cuisine. To this day, he likes to experiment and combine traditional Polish flavors with those from Southern Europe.

The next step in Paweł’s career was working in top restaurants in Warsaw, as well as in hotel restaurants, as a Head Chef and a Network Chef. Moreover, Paweł is a certified KCBS judge, as well as a juror in culinary competitions in Poland. During the HEINZ Selection Finals 2024, he will once again take on the role of Jury Chairman.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings