SMAKKi Invest Day

The Largest VIP event for the HoReCa industry

Buy a ticket

What are SMAKKi Invest Day?

The opening of a new gastronomic establishment or a collective catering facility is often preceded by a complex investment process. To carry it out successfully, knowledge, experience, and the collaboration of all involved parties are necessary.

The restaurant industry is currently undergoing many changes, and the investment process brings significant challenges. New trends, technologies, and consumer expectations shape the way restaurants, cafes, canteens, and other collective dining places are designed and constructed. With investors in mind, we have prepared a special event – SMAKKi Invest Day.

This one-day event, scheduled for March 21, 2024, during SMAKKi GASTROTARI, aims to create a space for the exchange of thoughts, experiences, and inspiration among investors, producers, architects, and contractors working within projects in the gastronomy industry.

Especially for you, we have prepared two debates addressing important industry topics:

Debate: “Let’s Talk about the HoReCa Industry: Trends, Future, and Challenges”

In the face of changing consumer preferences, new technologies, and global challenges, the HORECA industry must continually adapt and evolve.

During this debate, we will discuss the latest trends in the world of gastronomy, innovative solutions in both designing and constructing establishments, as well as in customer service. We will also explore how the HORECA industry is dealing with challenges related to sustainable development. We have invited experts – experienced restaurant owners and managers, hoteliers, catering companies, and companies providing services to the industry to participate in the discussion.

Debate: “Challenges in the Design and Implementation of Gastronomic Investments”

The successful realization of any investment requires the involvement of all parties participating in it. Both designers, contractors, and investors themselves must demonstrate knowledge and patience. During the debate, we will have the opportunity to confront different perspectives and experiences related to gastronomic investments. We will discuss key aspects related to the planning and designing of such projects. There will also be a discussion on their financing.

Investor’s Day, or SMAKKi Invest Day, is a premium event dedicated to everyone who is part of the HoReCa industry and has a significant impact on its development.

Event Agenda - 21.03.2024

  • 10:00-10:20

    Welcome Guests

  • 10:20-11:20

    Debate

    Let's Talk about the HoReCa Industry: Trends, Future, and Challenges

    Rozwiń

    Martin Gimenez Castro

    Szef kuchni

    Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

    Marta Jakubowska

    Co-founder i PR Marketing

    Ferment Group PRO

    Maciej Kasprzyk

    Koordynator ds. Sprzedaży

    DPD Food

    Agnieszka Kazuś

    DBL Wynajem Odzieży Roboczej Sp. z o.o.

    President

    Joyce Mattmann

    Nordisk

    Dyrektor ds. Sprzedaży i Serwisu

    Marcin Mączyński

    sekretarz generalny

    Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

  • 11:20-11:30

    Break

  • 11:30-12:30

    Debate

    Challenges in the Design and Implementation of Gastronomic Investments - modern technological solutions

    Rozwiń

    Jakub Biegun

    Przedsiębiorstwo Budowlane ANBDU Sp. z o.o.

    Kierownik Kontraktów

    Grzegorz Braun

    Koordynator sprzedaży

    Komat

    Grzegorz Chojnacki

    SATORIA Group S.A.

    Director of Food and Beverage

    Michał Fabiszewski

    Sodexo Poland

    Executive Chef

    Barbara Kowieska

    Projektant technologii gastronomicznych i pralniczych

    Arndt Manter

    Dyrektor Zarządzania Produktem

    WELBILT DEUTSCHLAND GMBH

    Witold J. Spiess

    Manager

    Welbilt Inc.

  • 12:40-13:40

    Debate

    Challenges in the Design and Implementation of Gastronomic Investments

    Rozwiń

    Hubert Czwarno

    Współwłaściciel

    PaTaThai

    Kacper Czwarno

    Współtwórca i współzałożyciel

    PaTaThai

    Renata Pijanowska

    ING Bank Śląski SA

    Spec. w zakresie finansowania przedsiębiorstw

    Marcin Sadło

    Członek Zarządu ds. Kontrolingu

    Zdrojowa Hotels

    Anna Śliwka

    370 STUDIO

    Partner, architekt

    Łukasz Smoliński

    CEO

    DESEO Polska Sp. z o.o

    Agnieszka Wasilewska-Bazan

    Architekt IARP

  • 13:40-14:00

    Networking with Lunch

  • 14:00-17:00

    Business meetings at the trade fair

Sponsors and Partners

Media Patron

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings