Pierwsza edycja konkursu kulinarnego „Złoty Karczoch” 2024

Konkurs kuchni wege „Złoty Karczoch” to zawody dedykowane wszystkim tym, którzy chcą zmieniać branżę gastro i kreować nowe smaki w swoich lokalach.  Zwycięzcy otrzymują atrakcyjne nagrody.

W pierwszej edycji konkursu Złoty Karczoch zwyciężyli:

  • Pierwsze miejsce: Anton Tkach, o3Hotel
  • Drugie miejsce: Wiktoria Długosz, Restauracja Nova
  • Trzecie miejsce: Arkadiusz Kulczyński, Restauracja Rusałka

Specjalne wyróżnienia otrzymali:

  • Piotr Wasielewski, Progress bar, Sodexo Polska
  • Anna WiatrzykArt Hotel Wrocław
  • Maciej ŻywiecLeśna Przystań Restauracja

Dziękujemy również wszystkim Sponsorom oraz Jury za wsparcie i pomoc przy organizacji konkursu

Galeria zdjęć pierwszej edycji konkursu kuchni wegańskiej „Złoty Karczoch”

Jury pierwszej edycji „Złotego Karczocha”

Sponsor Strategiczny

Sponsorzy konkursu