Biuro prasowe

Kontakt dla mediów

W sprawie informacji prasowych, wywiadów lub innych zapytań redakcyjnych prosimy o kontakt z biurem prasowym.

media@smakki.pl 

 

Pliki do pobrania

Logo – print

Pobierz plik

Opis: Logo gastrotargów SMAKKi do użytku w druku

Logo – web

Pobierz plik

Opis: Logo gastrotargów SMAKKi do użytku elektronicznego

Program targów

23.03.2023

Konferencja „Gastrobiznes w praktyce”

Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

23.03.2023

Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

23.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

24.03.2023

Catering dietetyczny wiedza od A do Z

Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

24.03.2023

Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

24.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

25.03.2023

Konferencja „EdukkuJEMY”

Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

25.03.2023

I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso

Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.

25.03.2023

Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals

Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

Do rozpoczęcia targów pozostało:

Jak dojechać?

PKP

Godziny otwarcia

23 marca 10-18

24 marca 10-18

25 marca 10-14

Rekomendowane hotele

Sponsor główny

Partnerzy strategiczni

Stalgast

Patroni medialni

Partnerzy merytoryczni

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
Zaakaceptuj