Eksperci

Grzegorz Borcuch

Szef kuchni

Hotel Rozdroże Nieborów

Somchai Phansritoom

Szef kuchni

CHAI THAI Restauracja Wrocław

Paweł Jawor Jaworski

Youtuber

Jaworscy Gotują

Bagiński

Youtuber, Twórca

Maciej je

Influencer i youtuber

Maciej je

Steve Chantry

rozwój, innowacje i marketing

Kraft Heinz

Krzysztof Gawlik

Szef Kuchni i Ambasador

RM Gastro Polska

Sławomir Miotk

Szef Kuchni oraz doradca kulinarny

Aviko HoReCa Polska

Thomas Leo

Szef Kuchni i starszy menadżer kulinarny

Kraft Heinz Company USA

Laura Vaughn

Szefowa Kuchni i starszy menadżer kulinarny

Kraft Heinz North America

Beata Jaworska

Foodservice Category & Marketing Manager

Kraft Heinz

Cristóbal Zapico

Szef kuchni

Kraft Heinz Hiszpania

Lina Abadi

Szefowa Kuchni

Kraft Heinz rynki Europy Wschodniej

Ed Ryan

Szef ds. Innowacji

Kraft Heinz

Damian Wasiak

Szef Kuchni i doradca kulinarny

Kraft Heinz

Jolanta Naklicka-Kleser

Założycielka

Pracownia Smaku

Paweł Biskupski

Szef Kuchni i doradca kulinarny

Kraft Heinz

Witold J. Spiess

Manager

Welbilt Inc.

Kacper Czwarno

Współtwórca i współzałożyciel

PaTaThai

Maciej Kasprzyk

Koordynator ds. Sprzedaży DPD Food

DPD Food

Sebastian Sikorski

Executive Chef

Vienna House Amber Baltic Międzyzdroje

Justyna Sekunda

Cukierniczka i Właścicielka

Sekunda w Kuchni

Michał Ziemlewicz

Brand manager

Dalla Corte i COMPAK w BEST CS

Anna Pestilenz

Właścicielka

Hotelu Szafir w Jastrzębiej Górze oraz Apartamentów Paliki

Agnieszka Kluszczyńska

Właścicielka

Hotelu Willa Odkrywców oraz winnicy w Winnej Górze

Łukasz Bartosiewicz

Szef kuchni

Skarby Smaku

Marta Stańczak

Managing Director

Sodexo Polska

Anna Krajewska

Założycielka i współwłaścicielka

Salad Story

Adam Kozanecki

Szef kuchni

FRoSTA Foodservice

Ewelina Brdak

Manager Restauracji

Rozbrat 20

Robert Kopacz

Szef kuchni

Violife Professional Polska

Nopasi Niyamabha

Konsul

Ambasada Królestwa Tajlandii

Sunapa Suwanpakdee

Dyplomatka

Ambasada Królestwa Tajlandii

Corinna Horndal

Dyrektor Operacyjny

Teamdress Holding GmbH

Marta Klepka

Dyrektor generalna

Lake Hill Resort & Spa

Joyce Mattmann

Dyrektor ds. Sprzedaży i Serwisu

Nordisk

Małgorzata Kalisz

Szefowa kuchni

Restauracji Góralska Tradycja, Trattorii Parmigiano i Kuchni Regionalnej ZBYRCOK

Robert Bob Mazur

Szef Kuchni

 The Seafood Bar 

Olga Kozierowska

Założycielka

Sukces Pisany Szminką

Arkadiusz Chwałek

Szef Kuchni

Zamkowy Młyn

Małgorzata Figarska

Szefowa Gastronomii

Hotel Manor House SPA

Paweł Trzaskowski

Sushi Chef, Ambasador

Grafen Europe

Maciej Piórkowski

Category Manager

Grafen Europe

Andrzej Pietrzyk

Category Manager

Grafen Europe

Krzysztof Łoboda

Szef Kuchni

Hanza Pałac

Justyna M. Adamczyk

Doradca strategiczny, Założycielka

Akademia Luksusu

Anna Chylewska

Członkini Zarządu, Dyrektor Operacyjno - Wykonawcza

Maczfit

dr. Joanna Heidtman

Psycholog, socjolog, konsultant i executive coach

Jacek Krawczyk

Prezes Zarządu

Bocuse d’Or Poland

dr Irena Eris

Współwłaścicielka i założycielka

Dr Irena Eris S.A.

Arkadiusz Domurad

Główny Trener

Lavazza Polska oraz SCA

Marta Jakubowska

Co-founder i PR Marketing

Ferment Group PRO

Agnieszka Wasilewska-Bazan

Architekt

AWB Studio

Martin Gimenez Castro

Szef kuchni

Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

Barbara Kowieska

Projektant technologii gastronomicznych i pralniczych

Surat Butsarakham

Juror Mistrzostw Polski Kuchni Tajskiej

Head Chef PaTaThai

Grzegorz Braun

Koordynator sprzedaży

Komat

Patryk Galewski

Szef kuchni

Współtwórca projektu PaKa

Marcin Mączyński

Sekretarz Generalny

Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

Hubert Czwarno

Współwłaściciel

PaTaThai

Łukasz Kadziewicz

Współwłaściciel

PaTaThai

Łukasz Smoliński

CEO

DESEO Polska Sp. z o.o

Marcin Sadło

Członek Zarządu ds. Kontrolingu

Zdrojowa Hotels

Arndt Manter

Dyrektor Zarządzania Produktem

WELBILT DEUTSCHLAND GMBH

Renata Pijanowska

Senior manager - Tribe finansowanie

ING Bank Śląski SA

Anna Śliwka

Współzałożyciel, architekt

370 STUDIO

Grzegorz Chojnacki

Dyrektor ds. Gastronomii

SATORIA Group S.A.

Michał Fabiszewski

Executive Chef

Sodexo Poland

Jakub Biegun

Kierownik Kontraktów

ANBUD Sp. z o.o.

Cristina Catese

Szefowa kuchni

Cooking Performer

Daria Ładocha

Przewodnicząca Jury

Trener kuchni tajskiej

Tomasz Obracaj

AproTrade

Współwłaściciel

Marcin Rusnarczyk

Właściciel

Spółdzielcza Palarnia Kawy

Katarzyna Gubała

Przewodnicząca Jury

Właścicielka VEGLAB

Paweł Gruba

Prowadzący

Agnieszka Kazuś

Prezeska

DBL Wynajem Odzieży Roboczej

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings