O targach

Nasza misja

To ona wyznacza kierunek, w którym podążamy oraz stanowi punkt odniesienia dla podejmowanych przez nas działań.

  • Dążymy do tego, aby polski rynek gastronomiczny stał się jednym z przodujących rynków horeca w Europie pod względem jakości oraz wielkości oferowanych produktów i usług
  • Chcemy mieć realny wpływ na rozwój rynku gastronomicznego i aktywnie wspierać w Polsce kulturę jedzenia poza domem
  • Edukujemy i podnosimy świadomość wszystkich uczestników branży horeca oraz konsumentów korzystających z usług gastronomicznych w zakresie szeroko pojętej ekologii i zasad zrównoważonego rozwoju

Jesteśmy przekonani, że strategiczne wspólne cele oraz współpraca są motorem napędzającym rozwój i sukces poszczególnych firm oraz całej branży, dlatego GASTROTARGI SMAKKi to dla nas przede wszystkim:

  • ATMOSFERA sprzyjającą rozwijaniu sieci kontaktów, znalezieniu nowych partnerów biznesowych oraz nabywców oferowanych produktów i usług
  • MIEJSCE cyklicznego spotkania pierwszego wyboru dla wszystkich uczestników rynku gastronomicznego, gdzie prezentowane są najnowsze produkty, usługi oraz najświeższe trendy w branży
  • SPOŁECZNOŚĆ zintegrowaną wokół wspólnego celu i aktywnie wspierającą się we wzajemnym rozwoju, dzieląc się wiedzą i doświadczeniem.

Wszystkich działających w branży gastronomicznej zapraszamy do współpracy i spotkania podczas pierwszej edycji GASTROTARGÓW SMAKKi, które odbędą się w dniach 23-25 marca 2023 roku w halach EXPO XXI w Warszawie.

Rada programowa

Katarzyna Zyzało – Moczydłowska

Polish Barista Champion, Licensed Q Arabica Grader, National Coordinator SCA Poland, International

Certified WCE REP Judge

Andrzej Zych

Goodo Sp. z o.o.

Dyrektor Zarządzający

Grzegorz Braun

Komat Mieczysław Kozłowski

Koordynator Sprzedaży / Project Manager

Anna Dębska

Współwłaściciel Agencji Marketingowej AFMedia

Współwłaściciel portalu GdzieZjesc.info.

Marcin Dyrda

Założyciel firmy GastroWiedza

Ekspert i Praktyk gastronomii z wieloletnim doświadczeniem

Beata Jaworska

KraftHEINZ Polska

Foodservice Category & Marketing Manager

Katarzyna Kołakowska

Stalgast Sp. z o.o.

Trade Marketing Manager

Justyna Ładzińska

Organizatorka działań gastronomii

Robert Orszulak

Właścicel

ON Lemon Sp. z o. o. i wspólnicy sp. j.

Marcin Rusnarczyk

Współwłaściciel Palarni kawy Apro Trade, Mistrz

Polski Baristów. Sędzia Polskich i Międzynarodowych Mistrzostw Baristów.

Marcin Wajda

Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o.

Dyrektor ds. Marketingu i PR

Program targów

23.03.2023

Konferencja „Gastrobiznes w praktyce”

Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

23.03.2023

Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

23.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

24.03.2023

Catering dietetyczny wiedza od A do Z

Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

24.03.2023

Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

24.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

25.03.2023

Konferencja „EdukkuJEMY”

Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

25.03.2023

I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso

Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.

25.03.2023

Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals

Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

Do rozpoczęcia targów pozostało:

Jak dojechać?

PKP

Godziny otwarcia

23 marca 10-18

24 marca 10-18

25 marca 10-14

Rekomendowane hotele

Współpracujemy ze sprawdzonymi firmami oferującymi profesjonalne systemy wystawiennicze w formie zabudowy systemowej i indywidualnej. Proponowana przez naszych partnerów zabudowa targowa jest doskonale dopasowana do branży gastronomicznej, bardzo dobrze rozumie jej potrzeby i oczekiwania. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby uzyskać więcej informacji.

Zapytaj o dostępne miejsca wystawiennicze

606 274 962

Sponsor główny

Partnerzy strategiczni

Stalgast

Patroni medialni

Partnerzy merytoryczni