Nawet najbardziej genialny pomysł nie wystarczy, aby osiągnąć sukces. I nie ma tu znaczenia, czy chodzi o międzynarodowe przedsiębiorstwo, sieć franczyzową, catering dietetyczny, lokalny biznes czy start-up.
Do osiągnięcia wyznaczonego celu dąży się krok po kroku, a każdy najmniejszy błąd może zaprzepaścić szansę na sukces. Skąd więc dowiedzieć się – jak to zrobić? Tak zwany know-how jest najbardziej strzeżoną tajemnicą w każdej firmie. To on sprawia, że zrodzone w głowie i spisane na papierze koncepcje nabierają realnych kształtów, przemieniając się w konkretne plany i działania. Odpowiednie połączenie wizji z doświadczeniem i umiejętnościami jest gwarancją skutecznego prowadzenia procesu na każdym etapie, a finalnie – sukcesu całego przedsięwzięcia.
Jak zatem rozwijać swoje kompetencje? Gdzie szukać aktualnej wiedzy? Gdzie spotkać ekspertów, którzy chętnie podzielą się swoim doświadczeniem?
Gastrotargi SMAKKi powstały właśnie po to, aby wspierać cały sektor HoReCa w rozwoju biznesowym, zwiększaniu know-how i przygotowaniu się na nadchodzące wyzwania. Program merytoryczny budowany jest zatem w taki sposób, aby w pełni odpowiadać na bieżące potrzeby rynku, światowe trendy oraz oczekiwania przedsiębiorców i konsumentów końcowych.
Aby zapewnić wysoki poziom wydarzeń merytorycznych, zaprosiliśmy do współpracy tych, którzy cieszą się uznaniem za swoją bezdyskusyjną wiedzę i szerokie kompetencje oraz wierzą – tak jak my – że odpowiednie miejsce spotkań i sprzyjająca atmosfera, to idealna przestrzeń do wymiany doświadczeń, zdobywania wiedzy i inspiracji oraz niezbędny krok na drodze do realizacji celu – indywidualnego dla każdego przedsiębiorstwa i tych wspólnych dla polskiego sektora HoReCa.
Z radością więc przekazujemy Wam wieści, że wśród partnerów, z którymi współtworzymy program gastrotargów SMAKKi znajduje się GastroWiedza.pl – profesjonalny portal internetowy, którego pomysłodawcą i właścicielem jest Marcin Dyrda – ekspert i praktyk gastronomii z wieloletnim doświadczeniem. To właśnie on wraz ze starannie wyselekcjonowaną grupą profesjonalistów z branży, tworzy program merytoryczny „Catering dietetyczny – wiedza od A do Z” oraz „Projekt Zielona Kuchnia Smakki”, które są kwintesencją branżowego know how.
Wiedzę możemy zdobywać na wiele sposobów, dlatego zanim spotkamy się na marcowych gastrotargach SMAKKi, zapraszamy do uważnego śledzenia aktualności, którymi dzielą się eksperci na łamach portalu GastroWiedza.pl.
Szczegóły tego, co dla Was wspólnie przygotowujemy poznacie już wkrótce. Zaglądajcie do naszych mediów społecznościowych, aby być na bieżąco.