Podsumowanie smakkowitych mistrzostw i konkursów

SMAKKi GASTROTARGI 2024 obfitowały w moc doznań kulinarnych! Z przyjemnością prezentujemy podsumowanie najważniejszych konkursów i mistrzostw, które odbyły się podczas targów. Dzięki Waszemu zaangażowaniu, nasze wydarzenie stało się wyjątkową celebracją kulinarnej pasji.

KONKURS KUCHNI WEGE – ZŁOTY KRACZOCH

Pierwszy dzień targów zdominował konkurs “Złoty Kraczoch” dedykowany profesjonalistom kuchni wegańskiej. Udowodniliśmy, że kuchnia wege to nie tylko zdrowy wybór, ale prawdziwa sztuka kulinarna, zdolna zachwycić każdego. Gratulujemy Antonowi Tkach z o3Hotel, który zdobył pierwsze miejsce, Wiktorii Długosz z Restauracji Nova oraz Arkadiuszowi Kulczyńskiemu z Restauracji Rusałka za zajęcie kolejno drugiego i trzeciego miejsca oraz wyróżnionym Piotrowi Wasielewskiemu z Progress bar oraz Sodexo Polska, Annie Wiatrzy z Art Hotel Wrocław oraz Maciejowi Żywiec z Leśna Przystań. Wykazaliście się niezwykłą kreatywnością i pasją.

Podziękowania kierujemy do naszego Jury, które zdecydowanie nie miało łatwego zadania oraz sponsorów: Sponsorzy Strategiczni konkursu: DBL Poznań Wynajem Odzieży Roboczej Sp z o.o., Frosta Foodservice Polska Sponsorzy: Art. Hotel, Baziółka, Bolarus S.A., Bonduelle Food Service Polska, Bukat, Hanza Pałac Wellness & SPA, HENDI Polska, Hobart Polska, Inka, Komat, Porcelana Lubiana, Leven Group, Hotel Manor House, Vinna House, Violife Professional PL, Wood for brands, Zamkowy Młyn Krapkowice. Wasze wsparcie i zaangażowanie było kluczowe dla sukcesu tego konkursu.

HEINZ SELECTION FINALS

Drugi dzień targów był równie emocjonujący z finałem konkursu dla burgerowni #HeinzSelectionFinals, organizowanego przez Kraft Heinz. Spośród 20 zgłoszonych burgerowni międzynarodowe Jury ze wsparciem Jury degustacyjnego wyłoniło 10 zwycięzców. Zachęcamy do oglądania relacji z tego konkursu, emitowanej w czwartek o 21:31 na antenie TVN.

MISTRZOSTWA KUCHNI TAJSKIEJ

Ostatni dzień targów przeniósł nas do orientalnej i aromatycznej Tajlandii na pierwsze Mistrzostwa Polski Kuchni Tajskiej, które swoją obecnością zaszczyciła Ambasador Królestwa Tajlandii. Zwycięzcą został Bartosz Gawlik ze Stołu na Szwedzkiej, na drugim miejscu uplasował się Pirunchai Techalek z Bankcook Święty Marcin Poznań, a trzecie miejsce zdobył Paweł Leś z Pod Wiązem. Podziękowania kierujemy do Ambasady Królestwa Tajlandii za honorowy patronat, Jury oraz wszystkich sponsorów: Fier, Bolarus, Bukat, Komat, KK Polska, Lubiana, Tedmar, Uniggastro oraz WineBro za wasze nieocenione wsparcie mistrzostw.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim zaangażowanym w organizację tych wyjątkowych dni. Cieszymy, że nasze targi to nie tylko miejsce gdzie znajdziesz najlepszych wystawców ale również, które łączy i rozwija branże! Jeszcze raz dziękujemy, że byliście z nami.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings