Ekoosobowość i wege ambasadorka. Współpracuje z najlepszymi kucharzami, dietetykami i przedstawicielami świata kulinarnego.
– Przeszkoliła ponad 100 restauracji z kuchni wege i diet wykluczeniowych. Ma na swoim koncie szkolenia dla takich hoteli, jak: sieć AC Marriott, sieć Accor, Górskie Resorty, sieć Q Hotels, sieć Vienna House.
– Jako diet coach doradza szefom kuchni w układaniu roślinnego menu.
– Promuje zdrowy styl życia jako kucharz i ekspert w „Pytaniu na śniadanie”.
– W wege biznesie pomaga wielkim koncernom w tworzeniu roślinnych linii technologicznych i małym firmom w wege diecie.
– Promuje zdrowy styl życia w telewizji śniadaniowej. Autorka bestsellerowych książek, m.in. Wege w kwadrans, Wege energia i Warzywa górą! Od korzeni po liście.
– Pracuje jako redaktor naczelna luksusowego magazynu „Dobrostan”.
– Okrzyknięta „ekoosobowością” według magazynu „Go Organic” oraz „bohaterką kuchennej rewolucji w Polsce” według miesięcznika „Twój STYL”.
– Jest autoryzowanym audytorem marki V-label — szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali.
– Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. kolekcje na Thermomix.
– Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia i ekologii.
– Jest też nauczycielką jogi, medytacji i uważności.
Gotuje zarówno w domu, jak i podczas kulinarnych warsztatów.
Prowadzi bloga www.katarzynagubala.pl