Paweł Biskupski

Szef Kuchni i doradca kulinarny / Kraft Heinz

Pełen pasji, talentu i kulinarnych umiejętności. Swoją wiedzą i doświadczeniem wspomaga świat gastronomii, ale dużą uwagę skupia także na edukacji młodzieży. Od lat jest współorganizatorem konkursu kulinarnego dla młodzieży ze szkół gastronomicznych „Kuchnia Polska z Pomysłem”.

Miejsca, gdzie zdobył swoje pierwsze doświadczenie to przede wszystkim hotele i restauracje we Wrocławiu. Nie można pominąć także 5-letniego pobytu w Hiszpanii, podczas którego, zakochał się w tamtejszej kuchni. Do dziś lubi eksperymentować i łączyć tradycyjne, polskie smaki z tymi południowo-europejskimi.

Kolejnym krokiem w karierze Pawła była praca w topowych restauracjach w Warszawie, a także w restauracjach hotelowych, jako Szef Kuchni oraz Szef Sieciowy. Poza tym Paweł jest certyfikowanym sędzią KCBS, a także jurorem konkursów kulinarnych w Polsce. Podczas konkursu HEINZ Selection Finals 2024 ponownie zajmie rolę Przewodniczącego Jury.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings