Szef Kuchni i starszy menadżer kulinarny w Kraft Heinz Company w USA
Pracuje w branży hotelarsko-gastronomicznej od ponad 20 lat. Tom rozwinął swoją karierę kierując kulinariami w gastronomii, sektorze detalicznym oraz w branży przemysłowej.
W Kraft Heinz szef kuchni Tom wspiera współpracę kulinarną z 500 najlepszymi restauracjami w Stanach Zjednoczonych. Z pasją do kulinarnej kreatywności i talentem do łączenia smaków, Szef Kuchni Tom Leo jest kulinarnym wirtuozem, który wnosi kunszt do kuchni.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w doskonaleniu swoich umiejętności w najwyższej klasy restauracjach i zaangażowaniu w pozyskiwanie najlepszych składników, szef kuchni Tom Leo tworzy niezapomniane doznania kulinarne, które kuszą kubki smakowe.
Niezależnie od tego, czy jest to starannie platerowane danie godne gwiazdki Michelin, czy pocieszająca, rozgrzewająca duszę klasyka, kuchnia szefa kuchni Toma Leo jest świadectwem niezachwianego zaangażowania w sztukę gastronomiczną.