„Catering dietetyczny – wiedza od A do Z” to wysokiej jakości program edukacyjno – szkoleniowy
poświęcony tematyce funkcjonowania rynku Cateringów Dietetycznych.
Program będzie przedstawiony w formie debaty i jest skierowany dla inwestorów, którzy dopiero zaczynają myśleć o inwestowaniu w biznes Cateringu Dietetycznego, jak i dla tych, którzy początki rynkowej przygody mają już za sobą.
Moderatorem spotkania będzie Marcin Dyrda właściciel firmy GastroWiedza, ekspert i praktyk z wieloletnim doświadczeniem, pomysłodawca i audytor programów Jakość i Bezpieczeństwo w Cateringu Dietetycznym.
CZĘŚĆ I
PLANOWANIE INWESTYCJI GASTRONOMICZNEJ
Najważniejsze zagadnienia – jak nie dać się zaskoczyć
Uczestnicy debaty:
– Beata Berezowska – Niezależny projektant instalacji sanitarnych ze specjalności HVACR z tytułem Europejskiego Inżyniera EUR ING nadanego przez Europejską Federację Krajowych Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych FEANI
– Agnieszka Kabała – Właściciel pracowni architektonicznej Desi Studio, Prezes Zenith Real Estate
– Andrzej Chojnacki – Dyrektor operacyjny cateringu dietetycznego Nice To Fit You
– Sergiusz Gruca – Wiceprezes firmy Grupa Iguana i Iguana Gastro Polska
– Paweł Jankielewicz – Prezes firmy projektowo-konsultingowej GL Consulting
Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:
CZĘŚĆ II
NAJCZĘSTSZE BŁĘDY I PUŁAPKI W PROWADZENIU CATERINGU DIETETYCZNEGO
Specyfika działania biznesu, know-how i aspekty jakie należy brać pod uwagę, aby nie popełnić błędów
Uczestnicy debaty:
– Izabela Topolska – Dyrektor ds. Jakości, Maczfit Foods Sp. z o.o.
– Andrzej Chojnacki – Dyrektor operacyjny cateringu dietetycznego Nice To Fit You
– Jacek Trybuchowski – Nine’s Restaurant (Co-Owner); Dijo Holding (SBM); JAMP (Restaurant&Food Advisory)
– Agnieszka Karendys – Technolog żywności i żywienia człowieka, trener, auditor i konsultant systemów zarządzania jakością wg HACCP, GMP, GHP, systemów zarządzania w branży spożywczej i paszowej oraz standardów z rodziny IFS, IFS Global Markets, BRC, FSSC i innych. Od 16 lat zarządza działem Business Assurance w Intertek Poland.
– Agnieszka Tokarz, Dietetyk, Category Manager Nice To Fit You
– Grzegorz Sojka, Prezes, co-founder Caterings
Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:
CZĘŚĆ III
JAK UTRZYMAĆ KONKURENCYJNOŚĆ W CZASACH KRYZYSU
Podstawy budowania wizerunku marki i kształtowania pozycji rynkowej
Uczestnicy debaty:
– Izabela Topolska – Dyrektor ds. Jakości, Maczfit Foods Sp. z o.o.
– Grzegorz Brak – Epta Polska
– Agnieszka Tokarz, Dietetyk, Category Manager Nice To Fit You
– Grzegorz Sojka, Prezes, co-founder Caterings
– Iwona Pietrzykowska, Prezes SuperMenu by Anna Lewandowska
Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:
CZĘŚĆ IV
CASE STUDY i SUCCESS STORY BY DPD Food
Rozmowa z Maciejem Kasprzykiem, DPD Food Sales Coordinator