Catering dietetyczny wiedza od A do Z

10:00 - 17:00 - Sala C

„Catering dietetyczny – wiedza od A do Z” to wysokiej jakości program edukacyjno – szkoleniowy
poświęcony tematyce funkcjonowania rynku Cateringów Dietetycznych.

Program będzie przedstawiony w formie debaty i jest skierowany dla inwestorów, którzy dopiero zaczynają myśleć o inwestowaniu w biznes Cateringu Dietetycznego, jak i dla tych, którzy początki rynkowej przygody mają już za sobą.

Moderatorem spotkania będzie Marcin Dyrda właściciel firmy GastroWiedza, ekspert i praktyk z wieloletnim doświadczeniem, pomysłodawca i audytor programów Jakość i Bezpieczeństwo w Cateringu Dietetycznym.

CZĘŚĆ I
PLANOWANIE INWESTYCJI GASTRONOMICZNEJ
Najważniejsze zagadnienia – jak nie dać się zaskoczyć

Uczestnicy debaty:
Beata Berezowska – Niezależny projektant instalacji sanitarnych ze specjalności HVACR z tytułem Europejskiego Inżyniera EUR ING nadanego przez Europejską Federację Krajowych Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych FEANI
Agnieszka Kabała – Właściciel pracowni architektonicznej Desi Studio, Prezes Zenith Real Estate
Andrzej Chojnacki – Dyrektor operacyjny cateringu dietetycznego Nice To Fit You
Sergiusz Gruca – Wiceprezes firmy Grupa Iguana i Iguana Gastro Polska
Paweł Jankielewicz – Prezes firmy projektowo-konsultingowej GL Consulting

 Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:

 

CZĘŚĆ II 
NAJCZĘSTSZE BŁĘDY I PUŁAPKI W PROWADZENIU CATERINGU DIETETYCZNEGO
Specyfika działania biznesu, know-how i aspekty jakie należy brać pod uwagę, aby nie popełnić błędów

Uczestnicy debaty:
Izabela Topolska – Dyrektor ds. Jakości, Maczfit Foods Sp. z o.o.
Andrzej Chojnacki – Dyrektor operacyjny cateringu dietetycznego Nice To Fit You
Jacek TrybuchowskiNine’s Restaurant (Co-Owner); Dijo Holding (SBM); JAMP (Restaurant&Food Advisory)
Agnieszka Karendys – Technolog żywności i żywienia człowieka, trener, auditor i konsultant systemów zarządzania jakością  wg  HACCP, GMP, GHP, systemów zarządzania w branży spożywczej i paszowej oraz standardów z rodziny IFS, IFS Global Markets, BRC, FSSC i innych.  Od 16 lat zarządza działem Business Assurance w Intertek Poland.
Agnieszka Tokarz, Dietetyk, Category Manager Nice To Fit You
Grzegorz Sojka, Prezes, co-founder Caterings

Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:


CZĘŚĆ III
JAK UTRZYMAĆ KONKURENCYJNOŚĆ W CZASACH KRYZYSU
Podstawy budowania wizerunku marki i kształtowania pozycji rynkowej

Uczestnicy debaty:
Izabela Topolska – Dyrektor ds. Jakości, Maczfit Foods Sp. z o.o.
Grzegorz Brak – Epta Polska
Agnieszka Tokarz, Dietetyk, Category Manager Nice To Fit You
Grzegorz Sojka, Prezes, co-founder Caterings
Iwona Pietrzykowska, Prezes SuperMenu by Anna Lewandowska

Przedmiotem rozmów będą zagadnienia dotyczące:


CZĘŚĆ IV
CASE STUDY i SUCCESS STORY BY DPD Food

Rozmowa z Maciejem Kasprzykiem, DPD Food Sales Coordinator

Partnerzy wydarzenia

Prelegenci

Marcin Dyrda

GastroWiedza.pl

Właściciel

Galeria wydarzenia

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
Zaakaceptuj