PROJEKT ZIELONA EkoKUCHNIA SMAKKi – Bądź Eko, podążaj za nami albo zostań w tyle!
Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.
Z nami dowiesz się jak być Eko – w jakie działania i rozwiązania warto inwestować, jak na tym oszczędzać i skąd pozyskać środki.
W programie:
10.30 – 11.30 Hempeat roślinna alternatywa dla mięsa – azjatycka odsłona
12.00 – 13.30 Ekologia i food cost to smaczny duet! Kasia Gubała
14.00 – 15.00 Hempeat roślinna alternatywa dla mięsa – azjatycka odsłona
15.30 – 16.30 100% roślinne dania przygotowane przez Dorotę Krysińską z Mihiderki
Food and Design by Od Kuchni
Całodniowe konsultacje z zakresu marketingu, PR oraz produkcji contentu. W programie warsztaty fotografii i stylizacji jedzenia! Zapraszamy na godzinę 12.00 do współtworzenia profesjonalnej foodowej sesji zdjęciowej, dostosowanej do wykorzystania w komunikacji, mediach społecznościowych czy w reklamach.
Wydarzenie realizowane przy współpracy z GastroWiedza.pl i ekspertami z branży HoReCa.
Dołącz do nas!