PROJEKT ZIELONA EkoKUCHNIA SMAKKi – Bądź Eko, podążaj za nami albo zostań w tyle!
Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.
Z nami dowiesz się jak być Eko – w jakie działania i rozwiązania warto inwestować, jak na tym oszczędzać i skąd pozyskać środki.
szef Tomasz Łagowski:
11.00-11.30 oraz Aleksandra Dobroszek
12.00-12.30 oraz Dawid Pawłowski
13.00-13.30 oraz Wiktoria Koziatek
szef Adam Chrząstowski:
14.00- 14.30 oraz Karol Wajda
14.45-15.15 oraz Dawid Cieśliński
15.30 -16.00 oraz Anna Kołodziejczyk
Wydarzenie realizowane przy współpracy z GastroWiedza.pl i ekspertami z branży HoReCa.
Dołącz do nas!