Zielona EkoKuchnia SMAKKi

10:00 - 17:00 - Hala 1 / Strefa pokazowa

PROJEKT ZIELONA EkoKUCHNIA SMAKKi – Bądź Eko, podążaj za nami albo zostań w tyle!

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

Z nami dowiesz się jak być Eko – w jakie działania i rozwiązania warto inwestować, jak na tym oszczędzać i skąd pozyskać środki. 

szef Tomasz Łagowski:
11.00-11.30 oraz Aleksandra Dobroszek
12.00-12.30 oraz Dawid Pawłowski
13.00-13.30 oraz Wiktoria Koziatek

szef Adam Chrząstowski:
14.00- 14.30 oraz Karol Wajda
14.45-15.15 oraz Dawid Cieśliński
15.30 -16.00 oraz Anna Kołodziejczyk

Wydarzenie realizowane przy współpracy z GastroWiedza.pl i ekspertami z branży HoReCa.

Dołącz do nas!

Partnerzy wydarzenia

Prelegenci

Galeria wydarzenia

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
Zaakaceptuj