Dlaczego warto?

MAMY WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE

Ponad dekadę pracowaliśmy w firmie organizującej największe targi gastronomiczne w Polsce. Znamy od kuchni wszystkie szczegóły i doskonale wiemy, co i jak należy zrobić, aby targi dla wszystkich oznaczały sukces.  

ŚWIEŻE I NOWOCZESNE PODEJŚCIE DO PROWADZENIA BIZNESU I ORGANIZACJI TARGÓW

Budujemy biznes na mocnych fundamentach misyjnych. Zależy nam na realnym wpływie na rozwój rynku horeca w Polsce, szerzeniu kultury jedzenia poza domem oraz systematycznym zmniejszaniu negatywnego wpływu branży horeca na naszą planetę.

WŁAŚCIWI KLIENCI WE WŁAŚCIWYM MIEJSCU I CZASIE. TWORZYMY NOWĄ JAKOŚĆ GASTROTARGÓW

Zapewnimy dotarcie do profesjonalistów, działających w branży horeca, którzy są odpowiedzialni za podejmowanie decyzji zakupowych. W relacji biznesowej jak w każdej innej ważny jest również kontekst. To on pozwala nadaje ton całej sytuacji, dlatego zadbamy, aby miejsc w ramach targów, gdzie możesz spotkać się z klientem obecnym lub potencjalnym było jak najwięcej i aby sprzyjały one budowaniu relacji.

PARTNERSKIE PODEJŚCIE

Chcemy, aby dzięki naszej działalności, wystawcy i wszyscy uczestnicy targów mogli przede wszystkim skutecznie realizować swoje cele biznesowe. Aby to osiągnąć musimy stale rozwijać się, dostosowywać do zmieniającego się otoczenia. Liczymy na Wasz głos i zaangażowanie. Będziemy dopytywać o Wasze aktualne potrzeby i problemy, z którymi się mierzycie, aby każda kolejna edycja odpowiadała na nie w jak największym stopniu.

Stawiamy biznes na pierwszym miejscu, dlatego uczestnicząc w gastrotargach SMAKKi:

  • Spotkasz tysiące właściwych klientów we właściwym miejscu
  • Będziesz miał możliwość przeprowadzenia wartościowych rozmów z osobami decyzyjnymi w sprzyjającej networkingowi atmosferze
  • Zaprezentujesz nowości i wypromujesz skutecznie swoją markę w ciągu zaledwie 3 dni
  • Poszerzysz swoją wiedzę i porozmawiasz o najnowszych trendach
  • Będziesz miał okazję zmierzyć się z konkurencją i zdobyć cenne insighty

Jesteś już wystawcą GASTROTARGÓW SMAKKi?

Weź udział w konkursie na EkoWystawcę i EkoProdukt!

Celem konkursów jest:

Wybranie laureatów spośród Wystawców SMAKKi Gastrotargi, którzy jako przedsiębiorstwa:

  • są odpowiedzialni za swój wpływ na otoczenie – społeczność, środowisko i klimat,
  • rozwijają wartości związane z polityką CSR i ESG,
  • budują konkurencyjność poprzez strategię zrównoważonego rozwoju i redukcję śladu węglowego,
  • wprowadzają rozwiązania wspierające ochronę środowiska i klimatu, w tym czystości powietrza

Wybranie produktów i rozwiązań spośród oferty Wystawców SMAKKi Gastrotargi, które:

  • charakteryzują się niskim zużyciem mediów przy zachowaniu wydajności i efektywności pracy,
  • nie powodują nadmiernej emisji gazów cieplarnianych, zanieczyszczeń wody i powietrza,
  • swym działaniem wspierają ochronę środowiska i klimatu oraz czystość powietrza,
  • są innowacyjne

 

ZGŁOŚ SIĘ JUŻ DZIŚ!

REGULAMIN (pdf)

Konkurs EkoProdukt_kwestionariusz

Konkurs EkoWystawca_kwestionariusz

Oświadczenie producenta

Jak dojechać?

PKP

Godziny otwarcia

23 marca 10-18

24 marca 10-18

25 marca 10-14

Zabudowa targowa

Współpracujemy ze sprawdzonymi firmami oferującymi profesjonalne systemy wystawiennicze w formie zabudowy systemowej i indywidualnej. Proponowana przez naszych partnerów zabudowa targowa jest doskonale dopasowana do branży gastronomicznej, bardzo dobrze rozumie jej potrzeby i oczekiwania. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby uzyskać więcej informacji.

Informacje organizacyjne

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from „de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Zapytaj o dostępne miejsca wystawiennicze

606 274 962

Konkurs

Program targów

23.03.2023

Konferencja „Gastrobiznes w praktyce”

Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

23.03.2023

Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

23.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

24.03.2023

Catering dietetyczny wiedza od A do Z

Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

24.03.2023

Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

24.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

25.03.2023

Konferencja „EdukkuJEMY”

Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

25.03.2023

I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso

Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.

25.03.2023

Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals

Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

Rekomendowane hotele

Współpracujemy ze sprawdzonymi firmami oferującymi profesjonalne systemy wystawiennicze w formie zabudowy systemowej i indywidualnej. Proponowana przez naszych partnerów zabudowa targowa jest doskonale dopasowana do branży gastronomicznej, bardzo dobrze rozumie jej potrzeby i oczekiwania. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby uzyskać więcej informacji.

Sponsor główny

Partnerzy strategiczni

Stalgast

Patroni medialni

Partnerzy merytoryczni

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
Zaakaceptuj