Spotkajmy się na SMAKKi

Bilety na SMAKKi GASTROTARGI są już dostępne!

Jesteś związany z rynkiem HoReCa?
Chcesz być częścią wydarzenia tworzonego przez ludzi z branży dla branży?
Szukasz praktycznych rozwiązań dla swojego gastrobiznesu?
Trafiłeś idealnie!

Na SMAKKi GASTROTARGI znajdziesz wszystko czego potrzebujesz:

  • przestrzeń wystawienniczą z ofertą najważniejszych producentów i dostawców dla restauracji, firm cateringowych oraz hoteli
  • obecnych i potencjalnych klientów
  • inspiracje i praktyczną wiedzę na temat prowadzenia biznesu w branży HoReCa
  • mistrzostwa kulinarne firmy KraftHainz Polska
  • festiwal kawowych SMAKKów, a w jego ramach:
    – Mistrzostwa dla Palarni „Cup of Poland”
    – Olimpiada Kawy oraz 
    – Mistrzostwa Polski TO NIC espresso

Kup bilet i bądź częścią tego wydarzenia!

______________________________

Godziny otwarcia targów:

  • 23.03.2023: 10.00 – 17.00
  • 24.03.2023: 10.00 – 17.00
  • 25.03.2023: 10.00 – 17.00

Jak dojechać?

PKP

Godziny otwarcia

23 marca 10-18

24 marca 10-18

25 marca 10-14

Rekomendowane hotele

Współpracujemy ze sprawdzonymi firmami oferującymi profesjonalne systemy wystawiennicze w formie zabudowy systemowej i indywidualnej. Proponowana przez naszych partnerów zabudowa targowa jest doskonale dopasowana do branży gastronomicznej, bardzo dobrze rozumie jej potrzeby i oczekiwania. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby uzyskać więcej informacji.

Do rozpoczęcia targów pozostało:

Program targów

23.03.2023

Konferencja „Gastrobiznes w praktyce”

Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

23.03.2023

Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

23.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

24.03.2023

Catering dietetyczny wiedza od A do Z

Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

24.03.2023

Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

24.03.2023

Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

25.03.2023

Konferencja „EdukkuJEMY”

Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

25.03.2023

I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso

Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.

25.03.2023

Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals

Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

Zapytaj o dostępne miejsca wystawiennicze

606 274 962

Sponsor główny

Partnerzy strategiczni

Stalgast

Patroni medialni

Partnerzy merytoryczni