Justyna Sekunda

Pastry chef and owner / Sekunda w Kuchni

Known on the web as Sekunda w Kuchni – a pastry chef with passion, driven by determination and love for sweets as well as for other people. Her work is not only about creating delicious cakes and single servings, but above all, about creating memories and smiles on the faces of her clients. She has enriched her culinary experience by working with renowned world pastry chefs, such as Ksenia Penkina, Gregory Doyen, Damien Wager, Ramon Morato, and Dinara Kasko. She cooperates with pastry chefs at an international level, organizing training for Polish pastry chefs and together introducing new trends to our market. In her work, she strives to capture the magical power of desserts, which can change the day for the better.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings