Jolanta Naklicka-Kleser

Founder / Pracownia Smaku

Founder of the Pracownia Smaku. Culinary trainer and enthusiast of good food.

Lover of seasonal and local cuisine. She brings new recipes from every trip, which inspire the participants of her workshops. In cooking, she seeks a compromise between taste, health, and simplicity.

She regularly cooks on the morning show “Pytanie na śniadanie” on TVP2, conducts workshops and culinary shows throughout Poland. She is the author of three books: “Lodovo” (2017), “Zdrowe przetwory” (2018), “Zdrowe łakocie” (2019). Privately, a happy wife and mother of three children, who one day quit her job to participate in the popular culinary show Masterchef (2nd edition).

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings