Jolanta Naklicka-Kleser

Założycielka / Pracownia Smaku

Założycielka Pracowni Smaku. Trenerka kulinarna i pasjonatka dobrego jedzenia.

Miłośniczka sezonowej i lokalnej kuchni. Z każdej podróży przywozi nowe przepisy, którymi inspiruje uczestników swoich warsztatów. Gotując, poszukuje kompromisu pomiędzy smakiem, zdrowiem i prostotą.

Regularnie gotuje w porannym programie “Pytanie na śniadane” TVP2, prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne w całej Polsce. Jest autorką trzech książek: „Lodovo” (2017) „Zdrowe przetwory” (2018) “Zdrowe łakocie” (2019). Prywatnie szczęśliwa żona i matka trójki dzieci, która jednego dnia rzuciła pracę aby wstąpić w popularnym programie kulinarnym Masterchef (II edycja).

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings