Łukasz Bartosiewicz

Chef / Skarby Smaku

He acquired his professional education at Llandrillo College, Colwyn Bay, North Wales, and then worked at the ‘Ten Room’ restaurant in the 5* Hotel Cafe Royal in London as a Commis Chef, as well as at ‘The Northall’ restaurant in a 5* Hotel in Westminster. In 2017, he began working in Gordon Ramsay’s ‘Heddon Street Kitchen’ in London as a Senior Chef de Partie, and in the Michelin-starred restaurant ‘Petrus’, where he was responsible for a team of five. At the end of 2018, he returned to Poland to work at the Amber Room in Warsaw. Currently, he is working as a Head Chef at ‘Skarby Smaku’ where he focuses on preparing dishes from the highest quality ingredients with a BIO certification.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings