Łukasz Bartosiewicz

Szef kuchni / Skarby Smaku

Swoje wykształcenie zawodowe zdobywał w College Llandrillo, Colwyn Bay, North Wales, a następnie pracował w Restauracji “Ten Room” 5* Hotel Cafe Royal w Londynie jako Commis chef oraz w Restauracji “The Northall” w 5* Hotelu w Westminster. W 2017 roku zaczął pracować w restauracjach Gordona Ramsaya “Heddon Street Kitchen” w Londynie jako Senior chef de partie oraz w gwiazdkowej restauracji “Petrus”, w której odpowiadał za 5 osobowy zespół. Pod koniec 2018 roku wrócił do Polski aby pracować w Amber Room w Warszawie. Obecnie pracuje jako Szef Kuchni w Skarbach Smaku gdzie skupia się na przygotowaniach dań z najwyższej jakości składników z certyfikatem BIO.

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings