Czy chcą Państwo zobaczyć, jak może wyglądać innowacyjna i nowoczesna kuchnia, która wspiera pracowników, czyni ich pracę łatwiejszą i eliminuje rutynowe czynności? Każdego dnia targów na stoisku firmy GASTRO POLBERG będziecie się mogli przekonać, jak znaleźć czas na kreatywność w kuchni, aby oczarować gości wyśmienitymi rezultatami. A to wszystko oszczędzając energię, wodę i surowce.
Nasz bohater piec konwekcyjno-parowy iCombi Pro firmy RATIONAL wraz z niezawodnym kucharzem Grzegorzem Borcuchem zaprezentują, jak świeżo wypiekane produkty urozmaicają ofertę śniadaniową i zaspokajają potrzeby gości od słonych po słodkie.
À-la-carte czy catering, kuchnia włoska, wegetariańska czy europejska => nie ma znaczenia. Zaprezentujemy, jak można to zrobić w jednym urządzeniu wielofunkcyjnych iVario od RATIONAL. I do tego smacznie i szybko, o czym będą mogli Państwo przekonać się na własne oczy.
Liczymy, że w żołądku jest specjalne miejsce na deser. W urządzeniach RATIONAL można je także wykonać smacznie, szybko i bez wysiłku, co także zaprezentowane zostanie na stoisku firmy GASTRO POLBERG.
Kulinarnych wrażeń dostarczy Grzegorz Borcuch, szef kuchni w Hotelu Rozdroże w Nieborowie. Pysznie gotuje, ale też świetnie opowiada o daniach, jakie przygotowuje i wyjaśnia kulinarne zasady. Grzegorz jest pasjonatem gotowania i skutecznie zaraża tą pasją.
Ponadto na stoisku GASTRO POLBERG zostaną zaprezentowane urządzenia innych marek. Na szczególną uwagę zasługują nowe schładzarki szokowe DORA METAL oraz IRINOX. Pierwszy raz zostanie zaprezentowana nowa patelnia indukcyjna KROMET.