Kontakt

Organizator targów

Space4Trade Sp z o.o.
Juliusza Słowackiego 39
42-506 Będzin
NIP: 6252481841

e-mail: biuro@smakki.pl

Manager targów

Grzegorz Sendor

tel: +48 606 274 962

e-mail: g.sendor@smakki.pl

Program merytoryczny

Anna Wielgos

tel: +48 664 484 722

e-mail: a.wielgos@smakki.pl

Rezerwacja stoisk

Edyta Całka

Key Account Manager

tel: + 48 539 269 535

e-mail: e.calka@smakki.pl

Rezerwacja stoisk

Justyna Wiśniewska

Key Account Manager

tel: + 48 539 269 534

e-mail: j.wisniewska@smakki.pl

Public relations i social media

Sabina Obwiosło-Budzyń

tel: +48 502 580 418

e-mail: media@smakki.pl

Komunikacja i marketing

Julia Kopczyńska

tel: +48 532 694 168

e-mail: marketing@smakki.pl

Wyślij wiadomość












    Zapytaj o dostępne miejsca wystawiennicze

    606 274 962

    Jak dojechać?

    PKP

    Program targów

    23.03.2023

    Konferencja „Gastrobiznes w praktyce”

    Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

    23.03.2023

    Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

    Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

    23.03.2023

    Zielona EkoKuchnia SMAKKi

    Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

    24.03.2023

    Catering dietetyczny wiedza od A do Z

    Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

    24.03.2023

    Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

    Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

    24.03.2023

    Zielona EkoKuchnia SMAKKi

    Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

    25.03.2023

    Konferencja „EdukkuJEMY”

    Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

    25.03.2023

    I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso

    Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.

    25.03.2023

    Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals

    Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

    Do rozpoczęcia targów pozostało:

    Godziny otwarcia

    23 marca 10-18

    24 marca 10-18

    25 marca 10-14

    Rekomendowane hotele

    Współpracujemy ze sprawdzonymi firmami oferującymi profesjonalne systemy wystawiennicze w formie zabudowy systemowej i indywidualnej. Proponowana przez naszych partnerów zabudowa targowa jest doskonale dopasowana do branży gastronomicznej, bardzo dobrze rozumie jej potrzeby i oczekiwania. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby uzyskać więcej informacji.

    Sponsor główny

    Partnerzy strategiczni

    Stalgast

    Patroni medialni

    Partnerzy merytoryczni

    Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
    Zaakaceptuj