Liderki Branży HoReCa

Stań się Liderką Branży HoReCa!

Kup bilet

„Jeśli odniosłaś sukces, to także dlatego, że gdzieś, kiedyś, ktoś dał ci szansę albo podrzucił pomysł, który skierował cię na właściwą ścieżkę.”

– Melinda Gates

20 marca 2024 zapraszamy do udziału w wyjątkowym spotkaniu podczas którego Liderki branży HoReCa będą dzieliły się swoimi pomysłami i kierowały się nawzajem na właściwe ścieżki.
Branża szeroko pojętej gastronomi wciąż mocno utożsamiana jest z mężczyznami. Co przychodzi nam na myśl, kiedy mówimy „Kucharz”? Gwiazdki Michelin, przystojni mężczyźni w eleganckich strojach Szefa Kuchni, dostojni Szefowie we wspaniałych restauracjach.

A teraz słowo „Kucharka”. Nikt chyba nie zaprzeczy, że w naszym wyobrażeniu nie ma takiego obrazu. Kobiety walczą o bycie zauważoną i docenioną. Podejmują wiele wysiłku, aby różnice płciowe przestały mieć znaczenie. Ta konferencja ma wyjść naprzeciw wszystkim Liderkom branży HoReCa.

Chcemy stać się motorami zmian świadomości o roli kobiet w branży HoReCa. Zapraszamy do tego wszystkich tych, dla których przyszłość gastronomii ma znaczenie. Wspólnie z Fundacją Sukces Pisany Szminką przygotowaliśmy specjalną kategorię w ramach XV edycji konkursu Bizneswoman Roku. Ta kategoria to „Liderka branży HoReCa”. Docenimy rolę Kobiet w rozwoju tego niezwykle dynamicznego i wymagającego sektora rynku.

Femme HoReCa to SIŁA, STYL I SUKCES, a dzięki spotkaniu ze znakomitymi osobowościami będzie można się przekonać, jak wiele kobiet działających w branży posiada je w sobie.

Czy kobiety są dla siebie wsparciem?

  • Mogą być i podczas Konferencji Liderek branży HoReCa będzie się można o tym przekonać.
  • Zaczerpnij z inspirujących prelekcji oraz motywacyjnych wystąpień.
  • Posłuchaj dyskusji podczas wartościowych debat.

  • 10:00 - 10:15

    Powitanie uczestniczek i uczestników

  • 10:15

    Inauguracja konferencji

  • 10:20 -11:20

    Debata

    Historia pewnego sukcesu. Czyli o sile, determinacji i konsekwentnej realizacji założonych celów

    Rozwiń

    dr Irena Eris

    Współwłaścicielka i założycielka

    Dr Irena Eris S.A.

    Ewelina Brdak

    Manager Restauracji

    Rozbrat 20

    Anna Chylewska

    Członkini Zarządu, Dyrektor Operacyjno - Wykonawcza

    Maczfit

    Agnieszka Kazuś

    Prezeska

    DBL Wynajem Odzieży Roboczej

    Marta Klepka

    Dyrektor generalna

    Lake Hill Resort & Spa

    Marta Stańczak

    Managing Director

    Sodexo Polska

  • 11:20 - 11:30

    Przerwa

  • 11:30 – 12:30

    Debata

    Cena sukcesu. Co zrobić, aby była jak najniższa?

    Rozwiń

    Cristina Catese

    Szefowa kuchni

    Cooking Performer

    dr. Joanna Heidtman

    Psycholog, socjolog, konsultant i executive coach

    Beata Jaworska

    Foodservice Category & Marketing Manager

    Kraft Heinz

    Małgorzata Kalisz

    Szefowa kuchni

    Restauracji Góralska Tradycja, Trattorii Parmigiano i Kuchni Regionalnej ZBYRCOK

    Jolanta Naklicka-Kleser

    Założycielka

    Pracownia Smaku

    Justyna Sekunda

    Cukierniczka i Właścicielka

    Sekunda w Kuchni

  • 12:30 - 12:40

    Przerwa

  • 12:40 – 13:20

    Rozmowa z organizatorkami i ekspertami kategorii Liderka Branży HoReCa w konkursie Bizneswoman Roku

    Sukces Pisany Szminką. Dlaczego wciąż trzeba podkreślać rolę kobiet w biznesie

    Rozwiń

    Justyna M. Adamczyk

    Doradca strategiczny, Założycielka

    Akademia Luksusu

    Martin Gimenez Castro

    Szef kuchni

    Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

    Olga Kozierowska

    Założycielka

    Sukces Pisany Szminką

    Anna Krajewska

    Założycielka i współwłaścicielka

    Salad Story

    Jacek Krawczyk

    Prezes Zarządu

    Bocuse d’Or Poland

    Marcin Mączyński

    Sekretarz Generalny

    Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

  • 13:20 - 13:30

    Przerwa

  • 13:40 - 14:40

    Spotkanie autorskie

    Yes, You Can! Ty też MOŻESZ! Historia Anny Pestilenz oraz spotkanie autorskie z Patrykiem Galewskim

    Rozwiń

    Anna Pestilenz

    Właścicielka

    Hotelu Szafir w Jastrzębiej Górze oraz Apartamentów Paliki

    Patryk Galewski

    Szef kuchni

    Współtwórca projektu PaKa

  • 14:40-15:00

    Zakończenie i zaproszenie na spotkania biznesowe w hali targowej.

Partnerzy wydarzenia

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings