Liderki Branży HoReCa

Stań się Liderką Branży HoReCa!

Kup bilet

Do końca promocji pozostało:

Kod zniżkowy: „LIDERKA”

„Jeśli odniosłaś sukces, to także dlatego, że gdzieś, kiedyś, ktoś dał ci szansę albo podrzucił pomysł, który skierował cię na właściwą ścieżkę.”

– Melinda Gates

20 marca 2024 zapraszamy do udziału w wyjątkowym spotkaniu podczas którego Liderki branży HoReCa będą dzieliły się swoimi pomysłami i kierowały się nawzajem na właściwe ścieżki.
Branża szeroko pojętej gastronomi wciąż mocno utożsamiana jest z mężczyznami. Co przychodzi nam na myśl, kiedy mówimy „Kucharz”? Gwiazdki Michelin, przystojni mężczyźni w eleganckich strojach Szefa Kuchni, dostojni Szefowie we wspaniałych restauracjach.

A teraz słowo „Kucharka”. Nikt chyba nie zaprzeczy, że w naszym wyobrażeniu nie ma takiego obrazu. Kobiety walczą o bycie zauważoną i docenioną. Podejmują wiele wysiłku, aby różnice płciowe przestały mieć znaczenie. Ta konferencja ma wyjść naprzeciw wszystkim Liderkom branży HoReCa.

Chcemy stać się motorami zmian świadomości o roli kobiet w branży HoReCa. Zapraszamy do tego wszystkich tych, dla których przyszłość gastronomii ma znaczenie. Wspólnie z Fundacją Sukces Pisany Szminką przygotowaliśmy specjalną kategorię w ramach XV edycji konkursu Bizneswoman Roku. Ta kategoria to „Liderka branży HoReCa”. Docenimy rolę Kobiet w rozwoju tego niezwykle dynamicznego i wymagającego sektora rynku.

Femme HoReCa to SIŁA, STYL I SUKCES, a dzięki spotkaniu ze znakomitymi osobowościami będzie można się przekonać, jak wiele kobiet działających w branży posiada je w sobie.

Czy kobiety są dla siebie wsparciem?

  • Mogą być i podczas Konferencji Liderek branży HoReCa będzie się można o tym przekonać.
  • Zaczerpnij z inspirujących prelekcji oraz motywacyjnych wystąpień.
  • Posłuchaj dyskusji podczas wartościowych debat.

  • 10:00 - 10:15

    Powitanie uczestniczek i uczestników

  • 10:15

    Inauguracja konferencji

  • 10:20 -11:20

    Debata

    Historia pewnego sukcesu. Czyli o sile, determinacji i konsekwentnej realizacji założonych celów

    Rozwiń

    dr Irena Eris

    Współwłaścicielka i założycielka

    Dr Irena Eris S.A.

    Ewelina Brdak

    Manager Restauracji

    Rozbrat 20

    Anna Chylewska

    Członkini Zarządu, Dyrektor Operacyjno - Wykonawcza

    Maczfit

    Marta Klepka

    Dyrektor generalna

    Lake Hill Resort & Spa

    Marta Stańczak

    Managing Director

    Sodexo Polska

  • 11:20 - 11:30

    Przerwa

  • 11:30 – 12:30

    Debata

    Cena sukcesu. Co zrobić, aby była jak najniższa?

    Rozwiń

    Cristina Catese

    Szefowa kuchni

    Cooking Performer

    Joanna Heidtman

    Psycholog, socjolog, konsultant i executive coach

    Małgorzata Kalisz

    Szefowa kuchni

    Restauracji Góralska Tradycja, Trattorii Parmigiano i Kuchni Regionalnej ZBYRCOK

    Agnieszka Kazuś

    Prezeska

    DBL Wynajem Odzieży Roboczej

    Jolanta Naklicka-Kleser

    Założycielka

    Pracownia Smaku

    Justyna Sekunda

    Cukierniczka i Właścicielka

    Sekunda w Kuchni

  • 12:30 - 12:40

    Przerwa

  • 12:40 – 13:20

    Rozmowa z organizatorkami i ekspertami kategorii Liderka Branży HoReCa w konkursie Bizneswoman Roku

    Sukces Pisany Szminką. Dlaczego wciąż trzeba podkreślać rolę kobiet w biznesie

    Rozwiń

    Justyna M. Adamczyk

    Doradca strategiczny, Założycielka

    Akademia Luksusu

    Martin Gimenez Castro

    Szef kuchni

    Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

    Olga Kozierowska

    Założycielka

    Sukces Pisany Szminką

    Anna Krajewska

    Założycielka i współwłaścicielka

    Salad Story

    Jacek Krawczyk

    Prezes Zarządu

    Bocuse d’Or Poland

    Marcin Mączyński

    Sekretarz Generalny

    Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

  • 13:20 - 13:30

    Przerwa

  • 13:40 - 14:40

    Spotkanie autorskie

    Yes, You Can! Ty też MOŻESZ! Historia Anny Pestilenz oraz spotkanie autorskie z Patrykiem Galewskim

    Rozwiń

    Anna Pestilenz

    Właścicielka

    Hotelu Szafir w Jastrzębiej Górze oraz Apartamentów Paliki

    Patryk Galewski

    Szef kuchni

    Współtwórca projektu PaKa

  • 14:40-15:00

    Zakończenie i zaproszenie na spotkania biznesowe w hali targowej.

Partnerzy wydarzenia

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings