Związana z Ferment Group do której należy 5 warszawskich restauracji Premium (Butchery&Wine, Le Braci, Kieliszki na Próżnej, Koneser Grill, Rozbrat 20), 1 restauracja w Gdyni (Butchery&Wine Gdynia) oraz 2 butikowe sklepy z winem (Grono, Wine Corner Biały Kamień) i importer wina (Vini e Affini) od 2012 r. W latach 2012 – 2015 zdobywała wiedzę i doświadczenie pod okiem wybitnych managerów i sommelierów tworzących pierwszy zespołu serwisowy Butchery&Wine. Dzięki swojej pasji, zaangażowaniu i determinacji oraz w oparciu o zdobyte doświadczenie została pierwszym i jedynym managerem Rozbrat 20 – restauracji, która kilka razy zmieniała swoje oblicze i szefów kuchni.
Przed Ferment Group pracowała we włoskiej restauracji Boscaiola, w miejscu które zapoczątkowało trend na włoskie ristorante. Było to jedyne, takie miejsce w Warszawie które prawdziwie interpretowało włoską regionalną kuchnię. Jest jedną z pionierek w polskiej gastronomii na pozycji managerskiej. Swoją siłą, wdziękiem i profesjonalizmem toruje drogę dziewczynom/ kobietom na tej niełatwej pozycji.