Związana z Ferment Group do której należy 5 warszawskich restauracji Premium (Butchery&Wine, Le Braci, Kieliszki na Próżnej, Koneser Grill, Rozbrat 20), 1 restauracja w Gdyni (Butchery&Wine Gdynia) oraz 2 butikowe sklepy z winem (Grono, Wine Corner Biały Kamień) i importer wina (Vini e Affini) od początku tworzenia Grupy w 2010 r. Ukończyła dziennikarstwo na Uniwersytecie Śląskim, ale zamiast dziennikarzem została PR-owcem. Współpracowała również z domem produkcyjnym Akson Studio przy dużych produkcjach filmowych. W 2010 r. zaangażowała się w otwarcie restauracji Butchery&Wine – która zrewolucjonizowała polską scenę gastronomiczną. Dziś zarządza procesem sprzedaży w Ferment Group, integracją kanałów komunikacyjnych oraz odpowiada za strategię rozwoju Grupy w zakresie świadomości i rozpoznawalności marek własnych i Grupy jako całości. W 2023 r. powołała Ferment Group PRO, która bazując na własnym doświadczeniu i know-how pomaga przedsiębiorstwom z branży HoReCa w zakresie audytu i consultingu.