SMAKKi Invest Day

Czym są SMAKKi Invest Day?

Otwarcie nowego lokalu gastronomicznego lub placówki żywienia zbiorowego poprzedza często skomplikowany proces inwestycyjny. Aby go zrealizować z sukcesem konieczna jest wiedza i doświadczenie oraz współpraca wszystkich zaangażowanych stron.

Branża gastronomiczna przechodzi obecnie wiele zmian, a proces inwestycyjny przynosi spore wyzwania. Nowe trendy, technologie i oczekiwania konsumentów kształtują sposób, w jaki projektowane i budowane są restauracje, kawiarnie, stołówki i inne miejsca żywienia zbiorowego. Z myślą o inwestorach przygotowaliśmy wyjątkowe wydarzenie – SMAKKi Invest Day.

Ten jednodniowy event, który odbędzie się 21.03.2024 podczas SMAKKi GASTROTARI ma na celu stworzenie przestrzeni do wymiany myśli, doświadczeń i inspiracji między inwestorami, producentami oraz architektami i wykonawcami, którzy pracują w ramach projektów w branży gastronomicznej.

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy dwie debaty poruszające ważne tematy branżowe:

Debata: „Porozmawiajmy o Branży HoReCa: Trendy, Przyszłość i Wyzwania”

W obliczu zmieniających się preferencji konsumentów, nowych technologii i globalnych wyzwań, branża HORECA musi nieustannie adaptować się i rozwijać.

Podczas tej debaty, będziemy rozmawiać o najnowszych trendach w świecie gastronomii, nowatorskich rozwiązaniach zarówno w projektowaniu i budowaniu lokalu jak i w obszarze obsługi klienta oraz o tym, jak branża HORECA radzi sobie z wyzwaniami związanymi ze zrównoważonym rozwojem. Do dyskusji zaprosiliśmy ekspertów- doświadczonych właścicieli i menedżerów restauracji, hoteli, firm cateringowych oraz firm dostarczających swoje usługi dla branży.

Debata: „Wyzwania projektowe i realizacyjne inwestycji gastronomicznych”

Pomyśle zrealizowanie każdej inwestycji wymaga zaangażowania wszystkich stron biorących w niej udział. Zarówno projektanci, wykonawcy i sami inwestorzy muszą wykazać się wiedzą oraz cierpliwością. W trakcie debaty będziemy mieli okazję skonfrontować różne perspektywy i doświadczenia związane z inwestycjami gastronomicznymi. Omówimy kluczowe aspekty związane z planowaniem, projektowaniem takich projektów. Nie zabraknie również dyskusji na temat ich finansowania

Dzień Inwestora, czyli SMAKKi Invest Day to wydarzenie premium dedykowane do  wszystkich, którzy są częścią branży HoReCa i mają duży wpływ na jej rozwój.

Dziękujemy wszystkim Sponsorom i Partnerom za wsparcie oraz pomoc w organizacji tego wydarzenia.

Zobacz zdjęcia z wydarzenia

Agenda wydarzenia - 21.03.2024

  • 10:00-10:20

    Przywitanie Gości

  • 10:20-11:20

    Debata

    Porozmawiajmy o Branży HoReCa: Trendy, Przyszłość i Wyzwania

    Rozwiń

    Martin Gimenez Castro

    Szef kuchni

    Właściciel Restauracji Ceviche Bar oraz Tuna

    Corinna Horndal

    Dyrektor Operacyjny

    Teamdress Holding GmbH

    Marta Jakubowska

    Co-founder i PR Marketing

    Ferment Group PRO

    Maciej Kasprzyk

    Koordynator ds. Sprzedaży DPD Food

    DPD Food

    Agnieszka Kazuś

    Prezeska

    DBL Wynajem Odzieży Roboczej

    Joyce Mattmann

    Dyrektor ds. Sprzedaży i Serwisu

    Nordisk

    Marcin Mączyński

    Sekretarz Generalny

    Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego

  • 11:20-11:30

    Przerwa

  • 11:30-12:30

    Debata

    Wyzwania projektowe i realizacyjne inwestycji gastronomicznych - nowoczesne rozwiązania technologiczne

    Rozwiń

    Jakub Biegun

    Kierownik Kontraktów

    ANBUD Sp. z o.o.

    Grzegorz Braun

    Koordynator sprzedaży

    Komat

    Grzegorz Chojnacki

    Dyrektor ds. Gastronomii

    SATORIA Group S.A.

    Michał Fabiszewski

    Executive Chef

    Sodexo Poland

    Barbara Kowieska

    Projektant technologii gastronomicznych i pralniczych

    Arndt Manter

    Dyrektor Zarządzania Produktem

    WELBILT DEUTSCHLAND GMBH

    Witold J. Spiess

    Manager

    Welbilt Inc.

  • 12:40-13:40

    Debata

    Wyzwania projektowe i realizacyjne inwestycji gastronomicznych

    Rozwiń

    Hubert Czwarno

    Współwłaściciel

    PaTaThai

    Kacper Czwarno

    Współtwórca i współzałożyciel

    PaTaThai

    Renata Pijanowska

    Senior manager - Tribe finansowanie

    ING Bank Śląski SA

    Marcin Sadło

    Członek Zarządu ds. Kontrolingu

    Zdrojowa Hotels

    Anna Śliwka

    Współzałożyciel, architekt

    370 STUDIO

    Łukasz Smoliński

    CEO

    DESEO Polska Sp. z o.o

    Agnieszka Wasilewska-Bazan

    Architekt

    AWB Studio

  • 13:40-14:00

    Networking

  • 14:00-17:00

    Biznesowe spotkania w hali targowej

Sponsorzy i Partnerzy

Patron Medialny

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings