Program HEINZ Selection otwiera drzwi dla burgerowni na wiele korzyści, w tym na rozpoznawalność, wsparcie społeczności, inspiracje od globalnych ekspertów, dostęp do unikatowych produktów HEINZ oraz markowych wydarzeń branżowych.

To globalny program kierowany do Burgerowni niesieciowych (poniżej 10 lokali pod tą samą nazwą), czyli lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.

Zgłoszenia do nowej edycji zostały zakończone 12 lutego 2024. Burgerownie, które zakwalifikują się do finału wezmą udział w konkursie HEINZ Selection Finals, który odbędzie się 21 marca 2024 roku podczas Gastrotargów SMAKKi w warszawskim EXPO XXI.
Zadaniem 20 finalistów będzie przygotowanie swojego flagowego burgera, który da im szansę na zwycięstwo. Obowiązkowe będzie użycie co najmniej jednego sosu HEINZ. Wśród kryteriów wyboru znajdzie się przede wszystkim smak i wygląd, ale także sposób pracy przygotowującego.

Spośród 20 burgerowni w finale Jury wyłoni 10 zwycięzców, którzy zostaną objęci programem HEINZ Selection.

Komisja konkursowa składać się będzie z Jury Profesjonalnego, które zgromadzi Doradców Kraft Heinz z Polski i zagranicy oraz Ekspertów naszych Partnerów, a także Jury Degustacyjnego wśród, których zasiądzie manager marki Heinz Steve Chantry oraz kulinarni Influencerzy: Maciej je, Bagiński oraz Jawor.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do obserwowania mediów społecznościowych Kraft HEINZ Foodservice Polska, gdzie znajdują się bieżące informacje o szczegółach zbliżającego się wydarzenia.

Posłuchaj ich podcastu o burgerowych trendach w 2024!

Data: 21.03.2024

Godziny Pokazów:

10:00-17:30

W drugiej edycji konkursu HEINZ Selection zwyciężyli:

Zobacz zdjęcia z edycji 2024

Zobacz zdjęcia z edycji 2023

 

Jury

Paweł Biskupski

Szef Kuchni i doradca kulinarny

Kraft Heinz

Damian Wasiak

Szef Kuchni i doradca kulinarny

Kraft Heinz

Ed Ryan

Szef ds. Innowacji

Kraft Heinz

Lina Abadi

Szefowa Kuchni

Kraft Heinz rynki Europy Wschodniej

Cristóbal Zapico

Szef kuchni

Kraft Heinz Hiszpania

Laura Vaughn

Szefowa Kuchni i starszy menadżer kulinarny

Kraft Heinz North America

Thomas Leo

Szef Kuchni i starszy menadżer kulinarny

Kraft Heinz Company USA

Sławomir Miotk

Szef Kuchni oraz doradca kulinarny

Aviko HoReCa Polska

Krzysztof Gawlik

Szef Kuchni i Ambasador

RM Gastro Polska

Steve Chantry

rozwój, innowacje i marketing

Kraft Heinz

Maciej je

Influencer i youtuber

Maciej je

Bagiński

Youtuber, Twórca

Paweł Jawor Jaworski

Youtuber

Jaworscy Gotują

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy a także umożliwić Państwu wygodną nawigację i zapamiętywanie ustawień użytkowników. Mogą Państwo nie zgodzić się na użycie ciasteczek poprzez wybór opcji "Odrzuć", jednak spowodować to może niepoprawne funkcjonowanie serwisu i usług z nim związanych. View more
Cookies settings
Zaakaceptuj
Odrzuć
Ustawienia prywatności i ciasteczek
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Poniższa Polityka Prywatności – klauzule informacyjne dotyczące przetwarzania danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego www.smakki.pl lub usług dostępnych za jego pośrednictwem Polityka Prywatności zawiera informacje wymagane przez przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Całość do przeczytania pod tym linkiem
Save settings
Cookies settings