Niezależnie czy jesteś doświadczonym właścicielem restauracji, zarządzającym małą gastronomią, bardziej lub mniej znanym szefem kuchni, ambitnym dyrektorem sprzedaży w firmie produkującej sprzęt dla branży gastronomicznej, dumnym posiadaczem food trucka, liderem prowadzącym dział food service, dystrybutorem urządzeń i akcesoriów niezbędnych na zapleczu każdej kuchni, zapalonym pasją do kawy baristą, dostawcą odzieży dla pracowników horeca, odpowiedzialnym za żywienie w szkolnej stołówce…
wszystkich nas łączy wspólny cel: rozwój gastronomii rozumiany jako rozwój każdego gastrobiznesu, zdobywanie nowych kompetencji i umiejętności oraz podnoszenie poziomu profesjonalizmu oferowanych usług i produktów. Wszystko po to, aby móc dostarczyć najwyższą jakość tym, którzy są przecież najważniejsi, czyli naszym gościom i klientom.
Gastronomia to nasza wspólna sprawa, dlatego spotkajmy się na GASTROTARGACH SMAKKi i razem budujmy naszą gastronomiczną przyszłość.
Całodniowa konferencja poruszająca tematykę i największe problemy z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.
23.03.2023
Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk
Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.
23.03.2023
Zielona EkoKuchnia SMAKKi
Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.
Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.
24.03.2023
Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”
Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.
24.03.2023
Zielona EkoKuchnia SMAKKi
Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.
Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania
25.03.2023
I Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso
Mistrzostwa Polski w TO NiC espresso to najbardziej zamieszane i soczyste zawody w Polsce, które swoim podejściem i pomysłem zamieszają w świecie kawy.
25.03.2023
Kulinarny konkurs HEINZ Selection Finals
Konkurs kierowany do lokali gastronomicznych, których głównym filarem działalności jest przygotowanie oraz sprzedaż burgerów.
Jeśli interesuje Cię food styling lub chcesz zasięgnąć porady, w jaki sposób najlepiej sfotografować lub promować Twój produkt/produkty – odwiedź stanowisko agencji kreatywnej Od kuchni podczas targów SMAKKI. Przez...
Rynek cateringów dietetycznych rozwija się bardzo dynamicznie i wzbudza ogromne zainteresowanie inwestorów. Prowadzenie cateringu dietetycznego nie jest jednak tak proste, jak mogłoby się to wydawać. Skąd więc czerpać wiedzę dotyczącą...
Fundacja Prozon działająca od ponad 25 lat na rzecz ograniczenia emisji gazów szkodliwych dla środowiska, stosowanych w chłodnictwie i energetyce została patronem merytorycznym projektu Zielona Eko Kuchnia organizowanym przez GastroWiedza...