O targach

Niezależnie czy jesteś doświadczonym właścicielem restauracji, zarządzającym małą gastronomią, bardziej lub mniej znanym szefem kuchni, ambitnym dyrektorem sprzedaży w firmie produkującej sprzęt dla branży gastronomicznej, dumnym posiadaczem food trucka, liderem prowadzącym dział food service, dystrybutorem urządzeń i akcesoriów niezbędnych na zapleczu każdej kuchni, zapalonym pasją do kawy baristą, dostawcą odzieży dla pracowników horeca, odpowiedzialnym za żywienie w szkolnej stołówce…

wszystkich nas łączy wspólny cel: rozwój gastronomii rozumiany jako rozwój każdego gastrobiznesu, zdobywanie nowych kompetencji i umiejętności oraz podnoszenie poziomu profesjonalizmu oferowanych usług i produktów. Wszystko po to, aby móc dostarczyć najwyższą jakość tym, którzy są przecież najważniejsi, czyli naszym gościom i klientom.

Gastronomia to nasza wspólna sprawa, dlatego spotkajmy się na GASTROTARGACH SMAKKi i razem budujmy naszą gastronomiczną przyszłość.

Featured Video Play Icon

Program targów

23.03.2023

Profesjonalnie, do bólu praktycznie i nienagannie merytorycznie o gastronomii

To będzie aktualna i niesamowicie interaktywna, niełatwa podróż przez największe trudności, z jakimi boryka się dzisiaj branża gastronomiczna.

23.03.2023

Olimpiada Kawy by Tom Obracaj & Marcin Rusnarczyk

Zawody dla młodych Baristów, podczas których zawodnicy wykażą swoje umiejętności w przygotowaniu wyśmienitej kawy.

23.03.2023

Projekt Zielona EkoKuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

24.03.2023

Catering dietetyczny wiedza od A do Z

Wysokiej jakości program edukacyjno - szkoleniowy skierowany do inwestorów prowadzących lub planujących rozpoczęcie działalności opartej biznesie Cateringu Dietetycznego. Poruszymy aktualne tematy odpowiadające realnym potrzebom branży.

24.03.2023

Mistrzostwa palarni „CUP of Poland”

Ogólnopolski konkurs dla palarni, w którym bariści serwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023.

24.03.2023

Projekt Zielona Kuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

25.03.2023

Konferencja „EdukkuJEMY”

Edukkujemy, to całodniowa konferencja dla branży gastronomicznej każdego szczebla: pracowników, managerów, szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz inwestorów. W trakcie spotkania specjaliści będą poruszać aktualne tematy dotyczące prowadzenia gastro biznesu oraz przedstawią gotowe rozwiązania

25.03.2023

Kulinarny konkurs

Nowy konkurs kulinarny - szczegóły już wkrótce

25.03.2023

Projekt Zielona Kuchnia SMAKKi

Innowatorski program wiedzy o przepisach, trendach oraz rozwiązaniach proekologicznych i proklimatycznych, jakie należy wdrożyć, by utrzymać konkurencyjność na rynku HoReCa podczas trwającej globalnej zielonej transformacji. Zielona kuchnia to kuchnia przyszłości.

Aktualności

Nie tylko online generuje leady. Dołącz do grona wystawców gastrotargów SMAKKi i przekonaj się sam

Wielorakość kanałów dystrybucji i sprzedaży oraz możliwości dotarcia do klienta są obecnie większe niż kiedykolwiek. Olbrzymią rolę już od dawna odgrywa digital a pandemia COVID-19 jeszcze bardziej przyspieszyła przeniesienie się...

Czytaj całość

“JAK to zrobić?” – najbardziej poszukiwany i jednocześnie strzeżony klucz do sukcesu

Nawet najbardziej genialny pomysł nie wystarczy, aby osiągnąć sukces. I nie ma tu znaczenia, czy chodzi o międzynarodowe przedsiębiorstwo, sieć franczyzową, catering dietetyczny, lokalny biznes czy start-up. Do osiągnięcia wyznaczonego...

Czytaj całość

Smak sukcesu. Czy można przyspieszyć jego poznanie?

Praktyka czyni mistrza. Tak mówi znane powiedzenie i trudno nie zgodzić się z tym, że nic tak nie podnosi wartości biznesowej czy zawodowej, jak doświadczenie. Ale czy musimy czekać wiele...

Czytaj całość

Do rozpoczęcia targów pozostało:

Sponsor generalny

Partnerzy strategiczni

Stalgast

Patroni medialni

Partnerzy merytoryczni

Czytaj całość